Cum iti pregatesti casa in stil scandinav pentru Craciun?

Daca ne gandim la sarbatori, primele lucruri care ne vin in minte sunt: zapada, natura si o casa plina de lumini, caldrura si confort. Hmmm, toate aceste caracteristici imi suna cunoscut. Nu sunt acestea elementele de diferentiere ale stilului scandinav? Ba da, sunt si de aceea stilul scandinav este modalitatea perfecta de a-ti redecora casa de sarbatori.

Stilul scandinav este legat in mod natural cu Craciunul – zapada, pe care cu siguranta o asociezi cu sarbatorile, este cel mai prezent element in tarile nordice. Natura se regaseste in bradul de Craciun si materialele folosite in designul scandinav zi de zi. Nu mai e nevoie sa amintesc de cat de confortabil e acest tip de design interior sau cata caldura aduc culorile calde si semineul.


Iata cativa pasi care sa te ajute sa ai o casa luminoasa in stil nordic, mai ales de sarbatori.

Stim ca lumina e de nelipsit din interioarele scandinave, asa ca astazi o sa ma axez mai mult pe aceasta latura a stilului scandinav, chiar daca vorbim de amenajarea de sarbatori. Iti recomand sa urmezi sfaturile pe care le voi enumera mai jos:

Lumini de Craciun

Sunt una dintre cele mai simple modalitati prin care iti poti atinge scopul de a avea un interior luminos. Chiar daca vei avea destul de multe astfel de luminite in perioada Craciunului, trebuie sa stii ca sarbatorile nu trebuie sa fie singurele momente in care le folosesti. In jurul rafturilor, pe tocul usii sau oriunde altundeva, luminitele acestea pot fi folosite oriunde in interiorul casei tale. Singurul sfat de care trebuie sa tii seama este sa nu incerci sa le folosesti prea mult, pentru ca orice exces va fi inestetic.


Lumanari

O alta sursa de lumina naturala si foarte folositoare in timpul sarbatorilor sunt lumanarile. Ele aduc o atmosfera foarte placuta in interiorul tau si daca le vei alege corect nu vei da gres. Te sfatuiesc sa le folosesti simple, fara suporturi colorate, dar sa le amplasezi cu grija in locuri sigure. Lumanarile fac parte din decoratiunile scandinave TheHome pe care le poti folosi pentru a-ti infrumuseta casa oricand, nu doar in perioada sarbatorilor.

Semineu

Daca ai un semineu, e foarte posibil sa il folosesti, indiferent daca locuinta ta e amenajata in stil scandinav sau nu. Totusi, merita sa iti reamintesc ca un astfel de obiect ar trebui sa fie utilizat la maximul lui potential.

Are dintre sugestiile de mai sus ti se pare cea mai potrivita pentru un interior scandinav?




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii