O locatie istorica de neratat

Pe dealurile din Covasna si Harghita se afla un loc de poveste - un conac cu SPA, ascuns de rutina vietii de zi cu zi. Calm si linistit, acest domeniu maiestuos este asezat intre diverse terenuri de o frumusete naturala uimitoare.

La Conacul Negoita, va puteti rasfata cu dulceata vietii. De la un SPA relacant, la privelisti care iti taie respiratia, acest paradis privat are ceva pentru toata lumea. Fie ca sunteti in cautare de relaxare sau de aventura, conacul le are pe toate.

Plimbati-va pe aleile inconjurate de padure ale conacului pentru o experienta de neuitat. Privelistea uluitoare va va taia respiratia. Fie ca alegeti sa priviti stelele noaptea sau sa savurati un pahar de sampanie de pe balcon in timpul zilei, privelistea va va hipnotiza.

Pe cat de frumoase sunt imprejurimile acestei cazari, pe atat de mult are si zona locala de oferit. Judetul Covasna este o regiune istorica, etnografica, situata in parte interna a Carpatilor de Curbura. Asadar este un loc plin de istorie, perfect pentru a va destinde si relaxa.

Fie ca doriti sa va relaxati sau sa explorati, Conacul cu spa din Covasna si Harghita va face parte cu siguranta dintr-o escapada de neuitat. Fie ca sunteti in cautarea unei escapade romantice sau a unei evadari de lux, acest domeniu maiestuos este alegerea perfecta. De la tratamentele spa pana la privelistea uimitoare de la balcon, acest conac este alegerea perfecta pentru o escapada.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii