Despre manichiura- produse care au schimbat ritualurile de infrumusetare

Pana acum ceva timp cand vorbeam despre manichiura de gandeam ca urmeaza sa dam o forma frumoasa si naturala unghiilor pe care le avem si sa folosim un lac de unghii intr-o nuanta preferata de noi, daca nu chiar transparent. Lucrurile s-au schimbat pe parcurs, iar ritualul de infrumusetare al femeilor s-a schimbat radical. Unele dintre ele inca prefera manichiura clasica, dar opteaza sa o faca la un salon profesionist.


Printre cele care au vrut sa mearga odata cu trendul si cu noile descoperiri in materie de frumusete am scris articolul de azi. In el o sa vorbim despre trenduri si produse care au schimbat rutina de ingrijire si infrumusetare a femeilor. Iata care sunt cele mai cunoscute produse si tehnici in materie de manichiura:

Manichiura permanenta si semipermanenta

O manichiura clasica va arata intotdeauna bine, dar are cateva dezavantaje. Daca nu ai niste unghii foarte sanatoase si puternice va trebui sa le tii intotdeauna scurte, pentru ca altfel risti sa le rupi, iar oja, indiferent de calitatea ei, nu poate rezista mai mult de o saptamana pe unghiile tale. Daca ai si un loc de munca solicitant, e posibil sa fie nevoie sa iti refaci manichiura chiar si o data la doua zile.

In acest moment dificil au aparut manichiurile permanente si semipermanente si produsele special create pentru realizarea lor. Manichiurile permanente sunt realizate cu geluri UV sau cu acryl, iar cele semipermanente cu lac gel unghii si alte produse suplimentare. Beneficiile acestor manichiuri sunt evidente. Ele rezista foarte mult comparativ cu o manichiura obisnuita, iar tu te poti bucura de o manichiura rezistenta si care arata bine cat mai mult timp. Nu mai trebuie sa iti faci griji ca nu ai timp de manichiura, iar pentru asta trebuie doar sa iti acorzi doar cateva ore la un salon specializat in manichiura.

Produse pentru pictura si decor

Odata cu tehnicile noi in materie de manichiura au aparut si modalitati noi in care iti poti face o manichiura diferita. Pictura pe unghii este o adevarata arta pentru cei care lucreaza in acest domeniu, pentru ca spatiul de lucru e restrans, iar detaliile sunt importante. Alaturi de pictura cu vopseluri acrilice putem sa vorbim despre pigmentii metalici care sunt in mare voga acum, sclipiciul holografic, cristalele Swarovski si multe alte produse menite sa infrumuseteze manichiurile.

Un stilist protezist  profesionist va cauta intotdeauna produsele de care are nevoie la magazinul Cupio. Salonul tau de manichiura le foloseste?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii