La ce trebuie să te gândești înainte de a alege un salon pentru nunta ta?

Este mare lucru să alegi un loc pentru o nuntă. Este scump, dă tonul organizației și este aproape primul pas în a face planuri pentru nuntă. De asemenea, este un lucru foarte greu de făcut. Cum găsești un loc pe care ți-l poți permite, cum ar fi, care să-și placă oaspeților tăi și care nu este deja rezervat? Există o mulțime de lucruri la care să te gândești și nu ar trebui să faci niciodată o astfel de alegere pe cont propriu. Verificați cu toată lumea, întrebați ce părere au și căutați cel mai bun loc pentru a organiza un eveniment în Ploiești.

În primul rând, trebuie să faci un plan bugetar înainte de a decide unde să locuiești. Nu semnați un contract cu o locație, oricât ar costa, doar pentru a afla că și DJ-ul pe care l-ați dorit este foarte scump.

În al doilea rând, faceți o foaie de calcul pentru cercetarea locației dvs. Acest lucru vă va oferi un loc în care să scrieți toate căutările și ideile dvs. pentru locuri de nuntă, astfel încât să le puteți organiza și apoi să le priviți fără a înnebuni. De asemenea, aflați dacă doriți un loc care să aibă tot ce aveți nevoie sau dacă doriți să vă aduceți propria mâncare, decorațiuni și alte lucruri. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți și mai mult căutarea.


Cât costă acest loc? Dacă puteți plăti doar o anumită sumă, limitați-vă căutarea la doar câteva locuri care sunt ușor de utilizat în portofel. Acest loc este deschis la data, luna sau perioada din an pe care o doriți? Unele locuri au calendare online, iar altele vă pot trimite un e-mail cu o estimare a ceea ce este disponibil.

Capacitatea acestei locații se potrivește cu numărul de persoane pe care intenționez să le invit? Unele locații au mai mulți oameni decât pot găzdui, ceea ce le face mai atractive pentru toate cuplurile. Întrebând: „Care este cel mai de succes număr de oaspeți din această cameră?” când vizitați site-ul este o modalitate bună de a afla. Doar pentru că o cameră poate găzdui 150 de persoane nu înseamnă că ar trebui să fie plină la capacitate maximă.

Spațiul și aspectul acestui loc îndeplinesc nevoile mele? De exemplu, dacă aveți o ceremonie, un cocktail și o recepție, toate în același loc, există trei săli diferite pentru fiecare eveniment? Alege cel mai bun restaurant petreceri private din Ploiesti la Events Garden si bucura-te de toate avantajele pe care le ofera.

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii