Post diabetic cu personaje dulci

De ceva vreme, Doamne-si multam, sunt destul de bine-dispusa si surad mult mai des ca inainte. Adica ma simt bine. Mai am si eu norii mei ce imi intuneca unele clipe, dar sunt spulberati repede. Ca atare caut/gasesc sau primesc chestii care sa imi mentina starea de bucurie si zambetul pe buze (chiar daca sunt oameni care nu prea suporta cand rad sau glumesc. Da, sunt :) ). Si printre chestiile primite sau cautate sau gasite se numara niste cantecele cu diverse… personaje, care mai de care mai dragute. Mai tineti minte mania cu Gummimaci (sau Gummibear)? Na, o sa fie si aia printre cele de mai jos. Incep cu doua cantecele care fac furori la nemti in prezent: Pauli Maus cu Liebeslied Mauli cantand cu dragoste unei gramezi de… caca Continuam cu alte cateva, la fel de pitigaiate, mieunate, languroase etc: Pauli Maus cu Can I come in? Lili Schnuffel cu Kuschelsong (una din preferatele mele de altfel) Gummimaci Si un mini-tribut pentru veveritele mele preferate: Alvin and Chipmunks cu Rock and Roll Alvin and Chipmunks cu Funky Town Alvin and Chipmunks cu Christmas si in final Alvin and Chipmunks cu Witch Doctor Sursa: youtube Advertisement Share this: Twitter Facebook Like this: Like Be the first to like this post. ceva vreme, Doamne-si multam, sunt destul de bine-dispusa si surad mult mai des ca inainte. Adica ma simt bine. Mai am si eu norii mei ce imi intuneca unele clipe, dar sunt spulberati repede. Ca atare caut/gasesc sau primesc chestii care sa imi mentina starea de bucurie si zambetul pe buze (chiar daca sunt oameni care nu prea suporta cand rad sau glumesc. Da, sunt :) ). Si printre chestiile primite sau cautate sau gasite se numara niste cantecele cu diverse… personaje, care mai de care mai dragute. Mai tineti minte mania cu Gummimaci (sau Gummibear)? Na, o sa fie si aia printre cele de mai jos. Incep cu doua cantecele care fac furori la nemti in prezent: Pauli Maus cu Liebeslied Mauli cantand cu dragoste unei gramezi de… caca Continuam cu alte cateva, la fel de pitigaiate, mieunate, languroase etc: Pauli Maus cu Can I come in? Lili Schnuffel cu Kuschelsong (una din preferatele mele de altfel) Gummimaci Si un mini-tribut pentru veveritele mele preferate: Alvin and Chipmunks cu Rock and Roll Alvin and Chipmunks cu Funky Town Alvin and Chipmunks cu Christmas si in final Alvin and Chipmunks cu Witch Doctor Sursa: youtube Advertisement Share this: Twitter Facebook Like this: Like Be the first to like this post.

Share:

3 comentarii

  1. I'm not sure about this book However, pgslot168 when you are in the library and I have more free time, I might get there :)

    RăspundețiȘtergere
  2. The Zn/Cu proportion was inspected in the serum of three gatherings of people: solid volunteers, diabetic patients on diabetic eating regimen (NIDDM), and diabetic patients on diabetic eating routine and insulin (IDDM). Zinc, copper slotxo , the Zn/Cu serum proportion, and the blood glucose level were resolved during fasting and 2 h after breakfast. Zn and Cu serum levels in NIDDM and IDDM patients were diminished. The Zn/Cu proportion was higher in the two gatherings of diabetic patients. These adjustments in the Zn and Cu levels just as in the Zn/Cu proportion were not identified with constant diabetic complexities.

    RăspundețiȘtergere
  3. Thanks for posting when you have the opportunity.PGSLOT

    RăspundețiȘtergere