Implantul dentar îți redă zâmbetul pe care ți-l dorești

Te-ai săturat de vechile probleme cu dantura și vrei să scapi de durere odată pentru totdeauna? Alege opțiunea de implant dentar de la Stoma Urgent, pentru că numai așa vei reuși să scapi de stres, de durere și de alte cheltuieli. Dacă vrei să afli mai mult despre cât costă un implant dentar, care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați sau cum anume trebuie îngrijiți dinții implantați, www.stoma-urgent.ro este locul în care găsiți toate aceste informații de care aveți nevoie.

De ce ar trebui să luați în considerare această variantă?

Implanturile dentare arată ca dinții tăi naturali și vin în diverse forme și culori, deoarece trebuie să se adapteze, culorii și formei dinților tăi.

De asemenea, acestea mai au un avantaj major, acela de a preveni schimbarea formei feței. Întrucât prin pierderea dinților există o lipsă de suport în maxilara, spații goale în gingii care modifică aspectul feței, cum ar fi buzele retrasate, obrajii de asemenea, iar bărbia devine proeminentă, implanturile vă vor salva de la această situație.


Un implant dentar este înlocuitorul perfect pentru un dinte natural, pentru că are o rădăcină de titan și o coroană metal-ceramică sau zirconiu. Nimeni nu va observa diferența în comparație cu ceilalți dinți.

Pe de altă parte, veți putea mânca, vorbi sau zâmbi fără niciun fel de jenă. Spre deosebire de protezele detașabile, care pot aluneca, se pot mișca, un implant dentar nu vă va face astfel de surprize.

Mai mult decât atât, ele îți readuc zâmbetul. Întrucât dinții lipsă vă pot oferi o senzație de disconfort, implantul dentar te va face să zâmbești fără probleme, tot în avantajul stimei de sine.

Pe de altă parte, implanturile de astăzi sunt nedureroase. Datorită unei noi tehnologii, astăzi puteți avea operații de implant dentar fără durere, pentru că este un demers stomatologic ghidat de computer. Un software sofisticat care permite dentistului să producă o simulare virtuală a intervenției, privind fiecare detaliu și permițând poziționarea implanturilor într-un mod precis și mai ales nedureros pentru pacient.

Crezi că ai nevoie de un implant dentar? Ești curios să afli cât costă un implant dentar?

Având în vedere că ai cunoscut toate avantajele implantologiei dentare, dacă vrei să-ți iei rămas bun de la proteza detașabilă sau nu mai vrei să zâmbești ducând mâna la gură, acum este momentul să cauți ofertele noastre și să alegi un implant dentar care să ți se potrivească de minune. Vestea bună este că, la Stoma Urgent, avem prețuri suficient de bune încât să lași frica deoparte și să te concentrezi în totalitate pe rezultatele pe care le vei obține.

Intră chiar acum pe site-ul nostru, vezi cât costă un implant dentar și programeză-te de îndată la un consult în cabinetul Stoma Urgent!

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii