Biletul zilei la pariuri - sfaturi de la profesioniști

Vrei să câștigi bani cu biletul zilei? Ai jucat până acum biletul zilei dar ești pe minus? Citește cu maximă atenție informațiile din acest articol, pune-le în aplicare și vei avea doar de câștigat. Vei găsi câteva sfaturi oferite de pariori profesioniști, care au ani buni de experiență-n spate.

Sfatul 1: joacă biletul zilei cu cote realiste

Cel mai bun sfat pentru a câștiga constant biletul zilei este să-l joci la cote realiste. Degeaba faci biletul zilnic cu 8-9-10 pronosticuri și cu cote de 100-200 sau chiar mai mari de 1.000. Șansele să prinzi un astfel de bilet sunt foarte mici. Cu cât ai o cotă mai mare, cu atât vei avea șanse mai mici de câștig.
Profesioniștii recomandă ca biletul zilei să aibă, în general, cote cuprinse între 2 și 4. Știu că pentru mulți o astfel de cotă este prea mică, deoarece mulți români pariază doar câțiva lei pe biletul zilei. Totuși, în timp, aceste mize vor crește. Bineînțeles, dacă vei reuși să fii inspirat și să câștigi.
Dacă alegi să joci biletul zilei cu cota 2+ vei avea nevoie de procentaj de 50% vei avea nevoie de un procentaj acceptabil pentru a încheia luna pe plus. Practic trebuie să prinzi măcar jumătate din biletele jucate pe parcursul unei luni.

Sfatul 2: ai mare grijă la mizele jucate

Nu trebuie să schimbi valoarea mizelor foarte mult de la o zi la alta. Încearcă să te organizezi și să joci mize de maxim 5% din banca totală. Astfel și această variație va fi infimă.
Dacă vei juca 3-4 zile biletul zilei cu mize de 10-20 RON și după aceea crești miza brusc la 100-200 RON vei risca să pierzi bani chiar dacă vei câștiga multe bilete. Degeaba prinzi de 10 ori biletul zilei cu cota 2 la rând cu o miză de 20 RON, dacă imediat după aceea vei paria 200 RON și vei pierde biletul.

Sfatul 3: nu paria când nu găsești nimic bun într-o zi

Chiar dacă vorbim de biletul zilei nu înseamnă că el trebuie să fie jucat în fiecare zi. Dacă într-o zi nu găsești nimic interesant în oferta de pariere mai bine sări peste ziua respectivă. E mai bine decât să joci la întâmplare, pe ceva ce nu cunoști.
O alternativă în astfel de alternative este să joci biletul zilei propus de profesioniști pe site-uri de profil. Vezi cota 2 pentru azi oferită de un astfel de site. Joac-o, totuși, doar dacă ai încredere cât de cât în recomandările de acolo. Și, cel mai important, n-o paria cu o sumă de bani mai mare decât miza normală, chiar dacă rezultatele profesioniștilor care oferă cota 2 pe acea pagină sunt foarte bune în perioada aceasta.
Poate cele mai importante sfaturi sunt: joaca responsabil, cat iti permiti, la casele de pariuri licentiate de catre ONJN

Share:

4 comentarii

 1. Thank you for the good advice you brought.joker123 I have read the tips in the content and it has made me understand more about the information.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pe măsură ce citesc toate acestea, acesta este un site web excelent și îmi place că oferă tot felul de informații. Mulțumesc foarte mult.slotxo

  RăspundețiȘtergere
 3. În primul rând vom vorbi despre apariția pariurilor sportive și migrarea agențiilor de top către online, după care vom vedea de ce trebuie să pariezi doar pe internet. De ce este relevant acest lucru? Simplu, nici un parior profesionist nu joacă la agenții stradale, și există câteva motivele elementare pentru asta. De multe ori lumea caută informații complicate pentru că ei pornesc de la ideea că ce e complicat e și bun, dar ignoră aspectele foarte simple fără de care restul sfaturilor sunt complet inutile. เกมสล็อต

  RăspundețiȘtergere
 4. How to play slots There is no fact that good luck is the primary ingredient in winning the game. However Some players Frantic To play these games, mobile games are dominated by some of the tactics the game has. And if players follow articles about The strategy of the SLOTCAT777 slot
  game and the players are confident that they have enough time to understand this article. Players will be able to become rich.

  RăspundețiȘtergere