Juissant la champagne

Ieri am mers cu un grup de studenti eramus la o vizita “dans les caves de champagne”. Ni s-a prezentat cum se realizeaza sampania acum si cum se realiza pe vremuri. Foarte interesant. Dupa aceea degustarea: 3 tipuri de sampanie. Bineinteles ca nu mancasem si ca m-am ametit putin, dar mi-a trecut destul de repede datorita plimbarii lungi pe jos (ieri, 1 mai, nu au circulat autobuzele). In centrul orasului era destul de aglomerat, si ne-am asezat la o terasa sa mancam ceva. Era ora 3 si eram lihnite. Am mancat pentru prima oara Croque Monsieur, foarte gustos dar cam scump (6 euro). Desigur ca eu raportez la preturile din Romania. Aici totul e scump, un cablu de internet care mi-a trebuit e intre 10-17 euro. Asigurarea la camera de camin – intre 30 si 50 euro. Etcetera… Enfin, aseara am gatit eu paste à la Roumanie. Numai un baiat italian a zis ca sunt ok, restul au mancat si erau foarte fericiti. ) Mi-au spus ca au fost delicioase. Pun poze de la plimbarea de ieri. This slideshow requires JavaScript.

Share:

0 comentarii