Site-urile de stiri de unde ne putem lua informatii utile. O radiografie

Cine a fost curios sa dea o cautare pe Google pentru a vedea cam cate site-uri de stiri exista numai in Romania a observat cu siguranta ca numarul lor a tot crescut. Si cand creste numarul de variante e si mai dificil sa te opresti la una singura. Multe site-uri prezinta cam aceeasi informatie, poate mai bine pusa in pagina, ilustrata, dar in esenta stirile principale apar peste tot.
Cum ar arata un site de stiri de unde poti sa-ti iei informatia zi de zi? Va avea un layout usor de navigat, cat mai simplu, meniuri intuitive, cat mai multe filtre si categorii. Neaparat trebuie sa aiba si motor de cautare integrat in site pentru a gasi rapid in functie de un cuvant cheie articolele care intereseaza. Site-ul de stiri pe care il poti accesa cu incredere va acoperi toate domeniile importante, va oferi stiri bine documentate exact atunci cand ele apar, cand se intampla evenimentele la care fac trimitere.
Asa cum putem vedea si pe https://www.6pm.ro site-urile de stiri serioase au materiale diverse, inclusiv din zona entertainment, articole utile, pentru ca sunt si anumiti utilizatori care cauta doar asa ceva. Pe un site de stiri serios vom avea actualizari permanente pe masura ce evenimentele relatate capata o alta evolutie, fotografiile alese vor fi unele cu rezolutie buna, la fel si videoclipurile postate.
E important ca un site de stiri sa aiba si sectiuni de tipul Ultimele stiri, Cele mai populare, Cele mai citite, subsectiuni pentru delimitarea clara a unor domenii, a unor informatii din respectivul domeniu. Nu ar strica sa vedem pe site-urile de stiri si rubrici permanente, editoriale, comentarii, care ofera o perspectiva asupra evenimentelor. Obiectivitatea trebuie insa sa transpara si din ele.
Toate articolele postate pe site trebuie sa fie corecte, documentate, sa fie bine scrise, clar, simplu de inteles, sa nu fie prea lungi, sa aiba o structura specifica online-ului, cu fraze scurte. Per total vom avea un site de stiri cu informatie la zi, corecta, clara, prezentata elegant, atractiv, titluri bune, scurte si informative, rubrici cat mai diverse si mai bine denumite pentru navigare simpla.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii