Ce știi despre MacBook Air M1 ?


 

MacBook Air M1, un notebook cu un procesor conceput de Apple

Încă din noiembrie 2020, Apple le oferă utilizatorilor posibilitatea de a achiziționa un dispozitiv care beneficiază de un procesor marca proprie Apple, MacBook Air M1, acesta înlocuind procesorul Intel anterior, îmbunătățirile în ceea ce privește viteza și eficiența fiind considerabile. M1 în configurația de bază este un procesor cu 8 nuclee – patru de înaltă eficiență și încă patru de înaltă performanță, iar împreună cu GPU de 7 sau 8 nuclee, performanțele sunt de până la 5 ori mai rapide decât modelele anterioare. Acesta ajută și la performanțe de două ori mai mari ale SSD-ului, iar RAM-ul vine în configurația de 8 sau 16 GB, fiind direct integrat în procesorul M1. Este vorba astfel despre memoria unificată specifică modelelor MacBook de la Apple, aceasta aducând îmbunătățiri valoroase în ceea ce privește performanțele și eficiența de lucru. La toate acestea, se adaugă performanțele ridicate ale bateriei – o durată de viață de până la 18 ore în modul de redare video, ceea ce face ca sesiunile de lucru să nu fie întrerupte, iar grija alimentării să nu mai fie o problemă a utilizatorilor. 

Un laptop mic, dar cu un afișaj de excepție 

Deși ecranul unui MacBook Air este de doar 13 inchi, ceea ce pentru unii poate fi o limită, performanțele de afișaj pe care îl oferă acesta sunt unele înalte. Rezoluția de 2560x1600, tehnologiile True Tone și Retina, cadrul subțire și designul elegant îi oferă acestui notebook tot ceea ce are nevoie pentru a reda culorii vii, realiste, o luminozitate adecvată și un aspect elegant desăvârșit. Experiența de vizionare este, în acest fel, una naturală, iar lucrul pe un dispozitiv de acest fel este unul plăcut. Pe lângă caracteristicile de afișaj, camera Face Time HD de 720p, îmbunătățită de procesorul M1 completează performanțele oferite de un MacBook Air M1, dinamica fiind, de asemenea, net îmbunătățită. 

De ce să alegi MacBook Air?

Unul dintre primele modele de MacBook prevăzut cu Apple Silicon, care oferă performanțe îmbunătățite în mod semnificativ și care are o durată de viață a bateriei consistentă, cu un design elegant și un mod silențios de funcționare, fiind un laptop fără ventilator, MacBook Air M1 de la DABSTORE este exact ceea ce cauți. Acesta îți oferă o experiență de lucru plăcută, având în plus avantajul de a-l purta cu tine oriunde și oricând, dat fiind că greutatea sa este de puțin peste 1 kg. 

Poți alege din oferta DABSTORE un MacBook Air gri spațial, auriu sau argintiu, în funcție de preferințele de culoare, iar pentru performanțe mai ridicate poți alege varianta de MacBook Air cu o capacitate SSD de 512 GB sau varianta de bază de 256 GB. Caracteristici avansate pentru un preț avantajos, acestea sunt principalele beneficii pe care MacBook Air este ales de cea mai mare parte a utilizatorilor care doresc de la un laptop performanță și o durată de viață a bateriei care să îi ajute să facă față cu succes chiar și unei zile pline de lucru. Perfect pentru munca de acasă, MacBook Air este preferat atât pentru caracteristicile sale tehnice, cât și pentru caracteristicile fizice, fiind ușor și plăcut pentru utilizarea zilnică.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii