Când se impune să se achiziționeze echipamente pentru ambulanță noi?

Echipamentele pentru ambulanță promit indivizilor o îngrijire medicală mai bună prin tehnologie inovatoare până la deplasarea către o instituție medicală.. O întrebare frecventă pe care și-o pun majoritatea spitalelor și clinicilor atunci când sunt pe piața de echipamente medicale este dacă ar trebui să cumpere noi sau folosite. Răspunsul la această întrebare aparent simplă este complicat din cauza factorilor care trebuie luați în considerare înainte de a lua o decizie în acest sens.

 Așadar, când trebuie să luăm echipamente pentru ambulanță noi?

Costul este considerat primul și cel mai important parametru care ar influența decizia. Există motivații legate de cost care trebuie luate în considerare în această ecuație și pun probleme managerilor de spitale. Cu toate acestea, păstrând constant factorul de cost, să vedem avantajele achiziționării de echipamente pentru ambulanță noi față de cele folosite.

Echipamentele pentru ambulanță noi vin cu o garanție OEM (Original Equipment Manufacturer) a producătorului, care este o asigurare de despăgubire în cazul defectelor, în condiții normale de utilizare. O garanție OEM acoperă de obicei componentele hardware și software ale echipamentului, asigurând astfel o folosire completă. Echipamentul medical folosit vine de obicei cu o garanție limitată în timp oferită de vânzători și de multe ori nu acoperă toate defectele hardware și software. Garanția extinsă ar putea fi o opțiune, dar ar însemna costuri suplimentare.

Mai mult, echipamentul nou vine cu avantajul suplimentar al unui serviciu post-vânzare mai bun, în care toate întrebările tehnice sunt tratate direct de producătorul echipamentului original sau împreună cu distribuitorul dumneavoastră. Personalul producător are perspicacitatea tehnică și pregătirea pentru a oferi ajutor și sfaturi bune. Pe de altă parte, utilizatorii de echipamente medicale uzate pot fi nevoiți să contacteze vânzătorul, care ar putea să nu aibă abilitățile și expertiza necesară.

Disponibilitatea pieselor de schimb și a accesoriilor este un alt motiv de îngrijorare. Piesele de schimb și accesoriile pot fi achiziționate cu ușurință pentru echipamente noi pe toată durata de funcționare prevăzută. O rețea vastă de dealeri autorizați și centre de reparații acționează ca un avantaj suplimentar pentru o serie de echipamente noi. Piesele și accesoriile echipamentelor recondiționate pot fi dificil de găsit, deoarece devin învechite. Acest lucru, la rândul său, poate face echipamentul inadecvat pentru utilizare.

Progresele realizate în domeniul tehnologiei științei medicale sunt în mod constant încorporate în noile echipamente pentru ambulanță. Acest echipament joacă un rol vital în furnizarea de asistență medicală pentru mulți și a permis profesioniștilor din domeniul sănătății să salveze vieți umane. Echipamentul uzat nu are uneori cea mai recentă tehnologie și este posibil să nu fie apt pentru utilizare în diferite circumstanțe sau să nu reușească să răspundă prompt atunci când este cel mai necesar.

Datorită acestor factori, majoritatea profesioniștilor din domeniul sănătății caută echipamente de ambulanță noi, în detrimentul celor uzate.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii