Prima încălțăminte pe toc – ce înălțime a tocului pentru început?


 

Înălțimea vs. înălțimea tocului

Multe femei poartă cizme cu toc pentru a-și adăuga înălțime. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți schimba proporțiile corpului. Acesta se prelungește optic și devine mai subțire. În plus, la pantofii înalți, în majoritatea cazurilor, se menține o postură simplă a corpului, ceea ce face ca silueta să arate mai bine. Cu toate acestea, atunci când alegi înălțimea pantofilor, este necesar să te moderezi. Tocurile foarte înalte nu vor arăta bine în picioarele persoanelor subțiri și scunde. Situația este similară la doamnele înalte. Adăugarea câtorva centimetri este recomandată. Cu toate acestea, stiletto cu o înălțime de 10 și mai mulți pot să arata rău. Nu există reguli clare cu privire  la lungimea tocului adecvată înălțimii tale. Totul depinde de tipul și de predispoziții individuale. Cu toate acestea, s-a acceptat că practic orice pantof poate fi purtat până la o înălțime de aproximativ 170 cm. Mai sus, nu este recomandat să porți cizme mai înalte de 5 cm. Acest lucru va permite păstrarea subtilității și delicateții.

Potrivirea tocurilor la stilizație

De asemenea, nu există reguli clare cu privire la ce pantofi ar trebui aleși pentru diferite tipuri de ținute. Cu toate acestea, se presupune că pantofii cu o înălțime mai mare de 7-8 cm nu trebuie purtați la birou sau la locul de muncă. Prin urmare, se poate formula o teză conform căreia pantofii formali pot avea o înălțime de maximum 8 cm. Stiletto-urile de această înălțime sunt perfecte și pentru diferite tipuri de întâlniri de afaceri sau la nunți. Sunt confortabile și permit deplasarea liberă. În tocuri mai înalte, multe femei pot avea deja probleme în cazul conducerii unei mașini sau deplasării rapide, ca să nu mai vorbim de dans. Această înălțime a tocului este suficientă pentru a sublinia atractivitatea figurii și a evidenția punctele forte ale corpului. Stilizările casual, la rândul lor, permit purtarea pantofilor mai înalți. Cu toate acestea, așa cum am menționat anterior, ai grijă cu ele, deoarece pot duce la dificultăți de mers. Acest lucru ar trebui luat în considerare, de exemplu, atunci când mergi în centrul vechi cu prietenii. Pietrele neuniforme din centrul vechi pot face foarte dificilă deplasarea în tocuri înalte. În multe situații, tocurile mici sunt perfecte. Cele de până la 5 cm înălțime sunt foarte universale și se potrivesc perfect, de exemplu, cu pantaloni mulați sau jambiere. De asemenea, vor fi foarte confortabili în timpul dansului la diferite ceremonii.

Abilitatea de a purta tocuri

Așa cum am menționat anterior, este foarte importantă abilitatea de a purta tocuri înalte. Pentru început, nu este recomandat să porți pantofi mai mari de 5 cm. Este un compromis ideal între aspect și confort. În timp, poți crește înălțimea până la 8 cm. Chiar dacă diferența pare mică, confortul la mers diferă semnificativ între pantofi.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii