Tesla a ajuns acum in Romania

 Tesla este, de departe, cel mai important producator de autoturisme electrice, iar popularitatea modelelor sale a crescut considerabil in ultimii ani. Cu toate ca nu exista o reprezentanta Tesla in Romania, aceste masini sunt mai aproape de tine prin intermediul Teslounge, partenerul care iti ofera solutii foarte avantajoase de finantare. Astfel, poti opta pentru un leasing Tesla si sa te bucuri de toate plusurile pe care le ofera gigantul american.

 

Incarcare rapida

La Teslounge poti sa te interesezi de autonomia Tesla care, este, de departe, cea mai generoasa, iar in cazul Tesla Model S poate sa ajunga pana la aproape 850 de kilometri cu un singur „plin”. Bateria se incarca rapid si, in plus, in Romania urmeaza sa fie dezvoltata o retea de superchargere in principalele orase ale tarii, ceea ce ofera si mai multa libertate pentru soferii de masini electrice.

 

Fara poluare

Poluarea reprezinta un fenomen complex care afecteaza intreaga lume si multe tari iau masuri impotriva masinilor cu motoare conventionale pentru ca emisiile acestora sunt periculoase. In schimb, autoturismele electrice sunt considerate viitorul pentru ca emisiile acestora sunt zero. Soferii ajung pe aceasta cale sa puna umarul la salvarea planetei.

 

Performante de top

Cu ajutorul Teslounge ai ocazia de a cumpara toate modelele Tesla, astfel incat acestea sa iti asigure performantele pe care ti le doresti. Iti place sa conduci sportiv? Atunci merita sa alegi Tesla Model S care poate atinge 100 km/h in numai 2,1 secunde, iar viteza sa maxima este de 322 km/h.

 

Drumuri sigure

In trafic pericolele pot sa pandeasca la orice pas, motiv pentru care este ideal ca soferii sa conduca autoturisme care sunt dotate cu cat mai multe sisteme de siguranta, capitol la care Tesla sta foarte bine. Structura este dura si asigura protectie maxima la orice impact frontal sau lateral, pe cand riscul de rasturnare este unul scazut.

 

Mai mult confort

Tesla inoveaza foarte mult si vine cu fel si fel de functii care asigura soferilor cele mai bune conditii. Nu trebuie sa fii pasionat de masini pentru a castiga placerea de a conduce, in special atunci cand ai acces la nenumarate sisteme utile. Toate detaliile mici conteaza enorm, aduc mai multa siguranta in trafic si asigura soferilor o experienta placuta.

 

Prin serviciile oferite de Teslounge se doreste grabirea procesului de electrificare a pietei auto din Romania care este bine cunoscuta pentru faptul ca este invechita. Masinile echipate cu motoare pe benzina si Diesel sunt in continuare la mare cautare, insa treptat cele electrice le vor inlocui. Poti sa te interesezi la Teslounge de cele mai avantajoase conditii de leasing Tesla si sa alegi sa conduci autoturismul tau preferat.

 

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii