Vinurile Exuberant - eticheta personalizata, ideale pentru nunti

Un vin bun trebuie apreciat la adevarata sa valoare si chiar daca aceasta bautura este foarte accesibila, calitatea e cea care face diferenta. O sticla de vin se poate gasi la tot pasul, in orice supermarket, magazin de cartier si nu numai, dar e ideal ca vinul sa fie savurat. Poti alege unul care sa iti placa, care sa fie potrivit la o anumita ocazie, iar aici intervine crama Budureasca cu cateva propuneri pe care merita sa le iei in calcul. Vinurile din gama Exuberant sunt special concepute pentru a acoperi preferintele celor mai multi dintre noi, toate fiind demiseci si proaspete.

Indiferent de varianta pe care o alegi, te bucuri de un vin echilibrat, aromat, disponibil in trei optiuni, Blanc, Noir si Rose. Poti sa te orientezi catre oricare sau mai bine catre toate trei. Vinurile Exuberant sunt ideale pentru nunti si evenimente. La minim 60 de sticle comandate eticheta se personalizeaza gratuit. Este atat de simplu, alegi mesajul pe care vrei sa il transmiti invitatilor si il comunici direct prin intermediul sticlei de vin.

O sticla de vin rose nu are cum sa lipseasca de pe masa la o nunta sau la oricare alta ocazie speciala, iar cel din gama Exuberant de la Budureasca este deosebit. Strugurii Merlot si Pinot Noir au dat viata acestui vin aromat, intens, care aminteste de cirese si prune coapte bine. Gustul este echilibrat, structura sa este complexa, iar aciditatea proaspata, ceea ce se traduce printr-un vin elegant si foarte usor de consumat. La alcatuirea meniului vei avea libertate deplina pentru ca acest vin se potriveste alaturi de carne alba, mezeluri fine, peste, fructe de mare, paste sau branzeturi, ceea ce iti lasa posibilitatea de a alege cate ceva din toate.

O alta sugestie este varianta Noir din gama Budureasca Exuberant, un vin obtinut din struguri Cabernet Sauvignon si Merlot. Acesta este un vin rosu, foarte aromat, care aminteste de fructele de padure proaspat culese. Gustul sau intens de gem de mure contine si taninuri ferme, ceea ce se traduce prin structura si corpolenta deosebite. Intrucat vorbim de un vin rosu, acesta se poate consuma alaturi de fripturi, carne rosie, de porc sau alba, fie alaturi de mezeluri fine. Temperatura sa ideala este undeva intre 16 si 18 grade, acestea fiind cifrele la care trasaturile vinului sunt puse in valoare.

Gama Exuberant propune o optiune si pentru iubitorii vinului alb, de aceasta data obtinut din struguri Sauvignon Blanc, Tamaioasa Romaneasca si Feteasca Regala. Combinatia deosebita da viata unui vin care se remarca prin culoarea sa galbuie, care aduce usoare tente de lamaie, pe cand gustul este floral si fructat, amintind de cele mai exotice veri. Si in acest caz te bucuri de libertate atunci cand alcatuiesti meniul pentru nunta sau pentru oricare alta ocazie speciala pentru ca vinul este versatil.
Asadar, ca asocieri culinare amintim de mancarurile bazate pe carne alba, peste, fructe de mare, paste, branzeturi sau legume, fiind usor sa se pregateasca cate ceva pe gustul tuturor invitatilor. Se recomanda a fi servit la o temperatura intre 10 si 12 grade.

E clar, cu crama Budureasca ai mai putine griji atunci cand organizezi un eveniment important, indiferent ca vorbim de nunti sau alte ocazii. Sunt propuse optiuni care sa acopere toate nevoile, iar cantitatile ridicate comandate intotdeauna aduc beneficii, asa ca descopera-le pe toate!



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii