Revelatie… cu Ivan

Hoinarind pe Internet, youtube mi l-a adus in fata pe Ivan Rebrov (Rebroff)… Il mai auzisem de mult, citeva fragmente, aduse de un amic pe un CD… Prea in fuga pe atunci… Acum parca imi vine sa tot stau sa il ascult, cit mai departe de lume. Cred ca ar fi un exercitiu… cum sa-i zic, de salubrizare (era sa spun chiar autovidanjare) interioara. Ce suflet cit stepa ruseasca are neamtul asta! Numai bun de pus la suflet cu gindul la iarna lunga si rece ce sta sa vina. Ia ascultati: si… si mai cititi pe: www.smh.com.au/news/obituaries/exceptional-voice-of-the-bear-from-berlin/2008/04/24/1208743144542.html Share this: Facebook Twitter Tumblr Mai mult StumbleUpon Reddit Digg LinkedIn Email Print Like this: Like Be the first to like this post.

Share:

2 comentarii

  1. Te urmăresc pe YouTube. joker123 Când termin de ascultat, mă simt mai mult plăcut și îl pun pe blogul meu pentru a putea auzi mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-ai gandit vreodata la Avraam,la prietenia lui cu Dumnezeu,la credinta lui ajunsa desavarsita prin fapte,la ascultarea lui pana la capat Si la ce declara Dumnezeu Nu M-a cunoscut ca Domnul!Un lucru este clar:Revelatia lui เกมสล็อตออกใหม่ Dumnezeu este progresiva.Dar nimeni nu poate invoca revelatia incompleta ca sa nu duca la desavarsire credinta lui. Avraam si-a dus credinta la desavarsire prin ascultare de Dumnezeul Cel Atotputernic!Astazi pentru noi Fiul ni-L descopera pe Tatal.

    RăspundețiȘtergere