Darurile de la botez poti fi lasate in cutiute frumos desenate

Cu toti ne dorim doar ce este mai bun pentru copiii nostri. Ei sunt cel mai mare motiv de bucurie si cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Iar atunci cand sunt micuti, in primii ani, e imposibil sa-ti doresti altceva decat sa ii cocolosesti si sa-i rasfeti non-stop, sunt de-a dreptul irezistibili. Iar acesti ani sunt foarte pretiosi, veti parcurge multe trepte importante impreuna si veti crea amintiri speciale. Unul dintre evenimentele principale de care suntem siguri ca iti vei aminti cu mare drag, atunci cand vei privi in spate catre momentele speciale pe care le-ai impartasit cu copilul tau, este cu siguranta botezul. Acest ritual deosebit si plin de insemnatate marcheaza intrarea copilului in comunitatea si in familia crestina. Este un prilej de a celebra noua viata si de a-l intampina pe micut in viata cu dragoste si lumina. Pentru toti cei prezenti in viata sa, familie si prieteni, botezul va repreznta intotdeauna un eveniment pe care il vor privi retrospectiv cu caldura, fiindca in timpul ritualului si petrecerii de botez toata lumea ii va sarbatori venirea pe lume.

Invitatii sunt o parte importanta a unui botez, de aceea exista si traditii ale acestui ritual in care sunt si ei implicati. Una dintre acestea este cutia de dar pentru botez. Desi prezenta sa nu este obligatorie, este totusi un obicei apreciat deoarece toata lumea prezenta are oportunitatea de a-si arata sustinerea fata de noua familie. Cutiile de dar pentru botez vin intr-o varietate foarte larga de materiale, culori si dimensiuni. Ele pot fi adaptate in functie de tematica pe care ati ales-o pentru petrecere si pot veni chiar ca o completare estetica pentru restul decoratiunilor.

Atelierele Andini iti pun la dispozitie cutii de dar cum nu o sa mai gasesti nicaieri altundeva! Oricare ar fi preferinta de stil pentru acest eveniment: traditional, elegant, modern, tematic sau o combinatie intre ele, cutiile de dar de Andini vor aduce un strop in plus de rafinament.  Sunt create din dragoste pentru frumos si sunt disponibile intr-o varietate de modele, incat sigur vei gasi ceva care sa fie reprezentativ pentru bebelusul vostru. In plus, daca iti doresti ceva cu adevarat unic, ar trebuie sa stii ca foarte multe dintre ele pot fi personalizate.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii