Smartwatch android

Cine are in colectie un ceas inteligent, cu siguranta, se bucura de o multime de avantaje si diferite activitati care sunt usurate prin intermediul acestora. Cei ce detin telefoane care ruleaza Android, bineinteles, vor alege un smartwatch cu acelasi sistem de operare, iar optiunile sunt foarte variate in magazine, pentru toate preferintele si bugetele.
Caracteristici
Acestea difera de la un model la altul, insa de cele mai multe ori este vorba despre un telefon inteligent cu  Android ce dispune de ecran tactil de dimensiuni diferite, prin care pot fi accesate toate functiile incorporate. Rezolutia si capacitatea RAM, alaturi de spatiul de stocare difera si acestea, insa ceasurile pot fi alese pentru a indeplini toate preferintele impuse de catre clienti.
Diferite functii
Totusi, diferanta care poate inclina balanta spre un anumit model este facuta de functiile incorporate, iar toate modelele includ unele de baza precum preluarea sau initierea apelurilor de la incheietura mainii, fie citirea sau trimiterea unor mesaje in cel mai scurt timp si intr-un mod foarte discret. Se gasesc foarte multe functii si pentru sportivi, iar unele modele dispun de propria camera foto, fie permit folosirea pe cea a telefonului si se poate reda si muzica disponibila in telefon. Agenda si jurnalul de apeluri se transmit automat catre ceas cand se creeaza conexiunea prin Bluetooth cu telefonul, iar printre functiile esentiale se numara si temporizatorul, calendarul, vremea sau monitorizarea somnului, intrucat odihna este esentiala pentru fiecare dintre noi. La fel de importanta este si functia antifurt, pentru ca prin intermediul acesteia nu va mai exista niciodata riscul de ratacire al ceasului, intrucat se va emite un semnal sonor de fiecare data cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre ceas si telefon.
Alege varianta potrivita
Poti alege un smartwatch Android la iUni pentru a te bucura de o gama variata, de produse de calitate, dar si de preturi accesibile pentru toate buzunarele, iar la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei livrarea este gratuita prin curier oriunde in tara. In acelasi timp, clientii pot testa produsele in showroom pentru a fi siguri intodeauna ca vor lua cea mai buna decizie.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii