Lenjerii de finet

Vreau sa recomand magazinul online CasaNewConcept tuturor celor care isi doresc lenjerii de finet de cea mai buna calitate pentru ca eu am comandat in urma cu cateva luni si sunt foarte multumit. Totul incepuse cu ceva timp inainte, cand imi doream sa gasesc niste lenjerii cu care sa le inlocuiesc pe cele existente pentru ca erau destul de vechi si parca nu mai asigurau acelasi grad de confort. Astfel, luasem la rand toate magazinele, insa fara succes si dupa multe ore pierdute mai multe zile la rand, m-am conformat si am decis sa incerc sa apelez la magazinele online, desi nu imi doream asta.
Nu prea imi placea ideea de a comanda ceva ce nu am cum sa vad inainte, insa am dat peste magazinul online CasaNewConcept si am vazut ca aici politica de retur e una foarte simpla si aveam ocazia de a renunta la produse in cateva zile daca acestea nu imi plac. Cred ca mi-a luat cam jumatate de ora sa gasesc cateva modele care sa imi placa din aceasta categorie, asa ca le-am comandat si bine am facut. Livrarea s-a facut prin curier, totul a fost gratuit pentru ca depasisem valoare minima de 399 de lei care imi asigura transportul gratuit si produsele le-am primit a doua zi.
Intreaga experienta a fost una placuta, cei de la CasaNewConcept sunt foarte profesionisti si dispun de o gama suficient de variata incat sa ma multumeasca pana si pe mine, eu fiind foarte pretentios. De asemenea, si preturile sunt foarte bune, motiv pentru care fiecare dintre noi, sunt sigur, ne permitem sa innoim lenjeriile din dormitor. Pe langa tarife accesibile, magazinul a pregatit si foarte multe oferte, iar dintre toate, cea mai atractiva e cea 1+1 gratis, pentru ca ajungi sa platesti o singura lenjerie, insa primesti doua pentru acelasi pret.
Daca toate produsele disponibile pe site sunt la fel ca lenjeriile de finet, atunci pot spune ca mi-am gasit magazinul preferat de unde sa achizitionez astfel de produse, intrucat calitatea nu m-a dezamagit deloc, intretinerea e foarte simpla, iar lenjeriile arata grozav chiar si dupa ce le-am spalat de mai multe ori.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii