Cum are uleiul organic de oregano grija de sanatatea ta?

Remediile naturale care te ajuta sa te mentii cat mai sanatos sunt mult mai cautate, in special datorita lipsei de efecte secundare neplacute. In plus, ele pot fi primul pas spre un stil de viata mai sanatos, care sa includa o dieta echilibrata si sport. Pentru ca multe persoane au inteles care este importanta consumului de produse  organice si BIO si au devenit cat mai interesate de acest domeniu, astazi o sa vorbim despre un produs organic special. Uleiul organic de oregano salbatic este in atentia noastra datorita proprietatilor lui benefice pentru sanatatea ta. Iata ce il face sa fie atat de special si cum te ajuta in lupta cu anumite afectiuni.

Iti intareste sistemul imunitar


Multe probleme de sanatate cu care te confrunti pot avea o cauza comuna: un sistem imunitar slabit, care nu mai poate lupta cu microbii si virusurile pe care ii intalneste zi de zi. Pentru a evita o astfel de situatie, trebuie sa iti intaresti sistemul imunitar intr-un mod cat mai natural cu putinta. Noi te sfatuim sa folosesti uleiul organic de oregano salbatic pentru ca este mai puternic decat celelalte remedii naturale cunoscute precum echinaceea sau gentiana. O cura de cateva zile in care sa folosesti cateva picaturi diluate in apa, miere sau orice alt ulei iti va pune sistemul imunitar din nou pe picioare.

Te poate ajuta in lupta cu infectiile de tip fungic


Multe persoane au suferit macar o data in viata lor de o infectie fungica, fie ca vorbim de ciupercile unghiilor de la picioare sau Candida. Cu administrarea potrivita afectiunile de acest gen, printre care se numara si matreata si seboreea, pot fi tratate si ameliorate, daca au o cauza fungica.

Are proprietati antivirale


Uleiul organic de oregano salbatic poate fi folosit si pentru ameliorarea bolilor de natura virala, cum sunt raceala sau gripa. Simptomele neplacute precum nasul infundat sau durerile in gat pot fi ameliorate prin simpla inhalare a vaporilor de ulei. Poti folosi un umidificator in care sa pui cateva picaturi de ulei organic de oregano sau chiar un inhalator, pentru un efect mai tintit si rapid.

Isi face efectul atunci cand medicamentele obisnuite isi pierd din putere


Automedicatia si administrarea de antibiotic atunci cand nu este neaparata nevoie duc de cele mai multe ori la obisnuinta virusurilor si bacteriilor cu orice tip de medicamente. Asta inseamna ca virusurile devin rezistente la antibiotic, iar atunci cand chiar ai nevoie de el, nu va mai avea efectul asteptat. Din acest motiv poti incerca tratarea anumitor afectiuni cu uleiul organic de oregano salbatic, chiar si atunci cand este vorba de infectii.

Tu ai incerca acest ulei minune pentru a-ti trata anumite afectiuni?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii