3 idei practice de surprize reusite pentru bunici

Foarte multi dintre noi am crescut cu bunicii sau macar am petrecut o vara la casa bunicilor. Ei sunt cei care aveau grija de tine in primii ani de viata si iti luau apararea atunci cand greseai. Mai ales pentru ca sunt persoane foarte apropiate, merita sa le acorzi atentia ta si sa le faci surprize cat mai frumoase cum sunt, de pilda, cosurile cadou. Din pacate, viata de adult presupune anumite angajamente si indatoriri care fac in asa fel incat sa nu le treci pragul casei asa de des cum o faceai inainte. Asta nu inseamna ca nu poti sa ii surprinzi placut oricand cu cadouri. Citeste ideile noastre in randurile urmatoare!

1)Un cadou original


De obicei persoanele mai in varsta tind sa fie mult mai legate de traditiile romanesti. Faptul ca au crescut la tara, au auzit foarte multe legende si povesti stramosesti, au participat la ceremonii si au avut un port cu motiv romanesc arata cat de mult inseamna pentru ei traditia. Daca si bunicii tai sunt la fel, atunci poti sa le arati ca ii pretuiesti oferindu-le un cos cadou de la Gift Solution. Cosurile cadou traditionale contin foarte multe produse din bucataria clasica autohtona cum sunt cozonacul, zacusca, magiunul, dar si o sticla de vin.


2)Un port traditional complet


Exista din ce in ce mai putini mestesugari romani care au preluat traditiile specifice stramosesti astfel ca un port romanesc complet se gaseste foarte greu si este foarte valoros. Mai ales pentru ca ei se simt mult mai legati de specificul romanesc, vor fi foarte onorati sa primeasca un cadou atat de valoros. Tehnica de croit, materialele, culorile si motivele speciale romanesti sunt specifice fiecarei regiuni.

Printre ultimele traditii romanesti care inca sunt recunoscute in general este cea a Calusarilor. Simbolistica speciala precum si tinuta specifica ii vor transpune intr-o lume in care respectul fata de cultura romaneasca era mult mai intiparit in mentalul colectiv.


3)O calatorie la Manastirile Moldovei


Respectul varstnicilor pentru arta si cultura religioasa romaneasca e unul din subiectele din care te poti inspira pentru un cadou cu totul deosebit. Mai ales daca bunicii tai nu au apucat sa vada manastirile din Moldova, organizeaza o calatorie de cateva zile alaturi de ei in care sa depanati impreuna amintiri.

Atunci cand iti doresti sa faci un cadou pentru bunici tai, printre cele mai apropiate persoane din viata ta, trebuie sa tii cont foarte mult de felul lor de a fi si de ceea ce ii caracterizeaza. De exemplu, cosurile cadou propuse de noi au in prim plan cultura si traditia romaneasca, dar pentru a fi sigur ca ii vei impresiona cu darul tau, nu trebuie decat sa fii atent la lucrurile care ii definesc.

Ce parere ai de ideile noastre de cadouri pentru bunici?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii